BROOD IN ZIJN PUURSTE VORM

Aan de producten van BAQ wordt veel aandacht besteedt. De consument houdt zich steeds meer bezig met wat hij/zij eet, wat er in zijn voeding zit en waar dit vandaan komt. Brood is bij uitstek het product dat in de ogen van de consument zo natuurlijk mogelijk dient te zijn, met name ook door het dagelijks gebruik ervan.

De molen in Kropswolde

Pure producten zonder verdere toevoegingen worden steeds meer gewaardeerd. De eerlijke ingrediënten en ambachtelijke bereidingswijze spreekt mensen aan. Puur, oorspronkelijk, robuust brood met gescheurde korst. Wij kiezen slow brood in plaats van turbo brood. Desem als ode aan de ambachtelijkheid.

Je kunt bij BAQ terecht voor de puurste ambachtelijke desem, spelt, volkoren en meergranenbroden van Groningen. Al onze broden worden iedere dag vers voor u gebakken in onze winkel!

 

Wij kiezen bewust voor onze grondstoffen. Onze broden zijn e-nummer en lactose vrij brood. We werken hierbij nauw samen met lokale molenaar en boeren. Verbouwen we ons eigen graan in het Drentsche Aa gebied waarna het graan gemalen wordt door molenaar Mulder Pot in Kropswolde. Een geweldig mooie samenwerking met een prachtig product als eindresultaat. Brood zowel verbouwd als verwerkt in de regio. We kunnen onze klanten precies vertellen waar onze grondstoffen vandaan komen. Door ons duidelijke verhaal en visie op brood willen we nog meer mensen kennis laten maken met brood in zijn puurste vorm.

WIJ WILLEN SMAAK ZOALS DE NATUUR HET BEDOELD HEEFT


BROODSOORTEN

Spelt volkoren

100% spelt volkoren meel op basis van desem, water en zout

*Dit brood is koolhydraatarm en veganistisch

 


Zonnegloed

100% volkoren met lijnzaad, sesam en zonnebloempitten op basis van desem, water en zout

*Dit brood is koolhydraatarm en veganistisch

 


Goudblond

Volkoren meergranen met maïs en pompoenpitten

op basis van desem, water en zout

*Dit brood is koolhydraatarm en veganistisch

 


Dubbel Donker

Volkoren meergranenbrood met een gepofte tarwekorrel op basis van desem, water en zout

*Dit brood is koolhydraatarm en veganistisch


Landelijk Volkoren

100% volkorenbrood op basis van desem, water en zout

* Dit brood is koolhydraatarm en veganistisch